Beställt en ny extern hårddisk.

Igår kväll beställe jag och min bror en varsin ny extern hårddisk på 1TB (1 000 GB).
Just nu för tillfället så delar vi på en som ligger ute i det lokala nätverket i huset så vi båda kan få
tillgång till innehållet.. Men nu e det slut med det! :D

Min musik hemsida!

Sådär..

Nu så har man varvat spelet "Brothers In Arms Hell's Highway" för 3:e gången =) Jag tröttnar nog aldrig riktigt på det spelet.. Man känner sig alltid lika bra =) Nu väntar man bara på uppföljaren ;)

En Söndag..

Idag har varit en lång dag... Har haft tråkigt och mått lite sådär. Jag har underhållit mig själv genom att kolla på film, TV och spelat spel. Ett av mina favorit spel jag har installerat på datorn är "Brothers In Arms Hells' Highway". Det är ett krigs spel som är uppbyggt från realistiska händelser under andra världskriget i Europa. Jag kan stark rekommendera dig att testa spelet, det har en bra känsla så det
räcker inte att bara kolla på och se videos om det.



Om spelet verkar intressant så finns det att köpa här.

Om spelet:

Brothers In Arms Hell's Highway tar med sig det kritikerrosade gruppbaserade skjutspelet i andravärldskrigsmiljö till nästa generation. Spelets grafik och ljud är av högsta kvalitet, och erbjuder det senaste inom spelfunktioner samt en helt omarbetad onlinedel. Med seriens spännande handling, överlägsna autenticitet och intensiv gruppbaserad action släpper Brothers In Arms Hell's Highway ner dig mitt i Operation Market-Garden, den största luftburna operationen under andra världskriget. Led Matt Baker, Joe Hartsock och resten av 101st Airborne Division när de kämpar för att öppna upp "Hell's Highway" (helvetesleden) i en vågad stöt för att snabbt avgöra kriget.

Brothers In Arms Hell's Highway erbjuder äkta nästagenerationsgrafik i en intensiv, actionorienterad simulering av äkta historia och råbarkat soldatliv. Få order från högkvarteret, patrullera, upptäck fienden och gör i ordning ett förödande bakhåll. För första gången någonsin är det en del av utmaningen att hitta fienden innan de hittar dig.

Figurdesign utan motstycke som gör att de levande figurerna ser ut, pratar, rör sig och tänker på ett otroligt realistiskt sätt. Spelets figurer interagerar med spelaren och varandra som riktiga krigsbröder och delar bl.a. med sig av ammunition, hjälper skadade kamrater och samarbetar för att hantera gruppbemannade vapen. Som gruppledare interagerar du med och lär känna dina bröder under spelets gång. Varje figur har sin egen personlighet, en unik handling och en bakgrundshistoria som utvecklas medan du spelar. Spelare kan även använda eller styra kombinerade vapengrupper - kulsprutegrupper som avger intensiv eldgivning, bazookagrupper som förstör byggnader och pansarvagnar, samt granatkastargrupper som hamrar ned fienden från längre avstånd.

(källa: CDON.se)

Har du inget att göra???

Om du är uttråkad och vill se eller höra något nytt.. Gå in här!

Min musik hemsida!

När du ändå är där, skriv i gästboken! =)

En runda..

Idag va jag ute en liten runda på mopeden.. Jag stannade till vid ett ställa på rundan så tog jag upp kameran och fick en fin bild på en liten sjö.. Det är en konstgjord sjö vid en åker i Veinge. Rundan jag körde heter bonnarundan. =)

En fin bild på en mini sjö i Veinge.

Bilden får ej kopieras och användas utan tillåtelse!

Äntligen Helg..

Nu är äntligen helgen är, vädret är perfekt och det kommer bli bättre väder imorgon! :D Härligt att sommaren snart är här, jag hoppas på att det blir mycket fint väder de flesta dagarna nu.. ^^ Regn är bara tråkigt....

Musik lektionen

I skolan idag tog jag med en CD med lite låtar som jag har mixtrat ihop. Det fick bra omdömme från läraren så nu hoppas man på högre betyg och -eller bättre omdämme =)

Musik är det bästa i skolan! :)

Street Lights

MysteryGuitarMan @ YouTube



En bra låt i början =) Killen som gör videon är grym! Kolla in honom på YouTube! :D

Mitt inledande inlägg...

Jaa, nu är min blogg klar! :) Nu kommer ni kunna följa mig lite smått från dag till dag. =) Första inlägget.. hmm, det heter allas första inlägg på sina bloggar.. Konstigt när man tänker på det! :D